Szakmai előadás a Beconomist üzleti oktatási platformon

Ismeritek a beconomistet? Ez egy olyan új, üzleti és gazdasági oktatási platform, mely ingyenesen elérhető, közérthető tartalmak segítségével teszi lehetővé bárki számára a szakmai fejlődést. Dobai Tamást, cégünk alapítóját az a megtiszteltetés érte, hogy az oldalt elindító MNB-Edulab más elismert gazdasági szakemberek és vállalati vezetők között őt is előadóként kérte fel is.

Tamás kurzusának címe: „A kontrolling mint értékteremtő stratégiai funkció”, melyet erre a linkre kattintva is elérhettek: 

https://beconomist.hu/kepzes/a-kontrolling-mint-ertekteremto-strategiai-funkcio

A előadáson belül két videóval is találkozhattok, melyek révén betekintést nyerhettek a kontrolling izgalmas világába és megtudhatjátok, mikor és miért érdemes egy vállalatnak kontrollert alkalmaznia, illetve milyen szerepet tölt be a kontrolling a vállalkozás életében.

A beconomist platformján sok más üzleti, pénzügy és technológiai témával kapcsolatban növelhetitek tájékozottságotokat, melyeket az egyedi animációkkal színesített videók és kvízek teszik még változatosabbá és érdekesebbé.

Ha van kedvetek, lépjetek be ti is beconomist.hu-ra és egy gyors regisztráció után már szívhatod is magadba a legújabb ismereteket!

Önnek is segíthetünk?

Telefonszáma megadásával kérjen visszahívást, tegye fel kérdéseit és Önnek is segíteni fogunk egy átláthatóbb, eredményesebb céget vezetni.