Kontrolling és vállalatirányítási rendszer: az egymást támogató hatékonyságnövelés

Két különböző cég, az ügyfélkörük viszont nagyon is hasonló: olyan vállalkozásvezetők, akik szeretnének tisztában lenni cégük folyamataival és pontosan tudják, hogy csak naprakész információkból tudnak felelős döntéseket hozni.

Interjúalanyaink – Vörös-Márton Andrea, a Szintézis Informatika ERP divíziójának vezetője és Dobai Tamás, a Control1 ügyvezető-tulajdonosa – számára 5 kérdést tettünk fel, melyek megválaszolása révén megismerhetjük a hozzájuk fordulók problémáit és többek közt azt is, hogy szolgáltatásaikkal miként segítik a cégvezetőket céljaik elérésében. Miért van szüksége egy tudatos vállalkozás vezetőjének kontrollerre, miként növelheti cége hatékonyságát egy vállalatirányítási rendszer bevezetése és, hogy e kettő hogyan függ össze?

Az eszközök eltérőek, de a cél közös, a kontrolling és az ERP rendszer egyidejű alkalmazása pedig a valódi teljesítménynövelés leghatásosabb kombinációja.

2 cégvezető – 5 kérdés – 10 válasz.

Ismerjük meg őket:

Önnek is segíthetünk?

Telefonszáma megadásával kérjen visszahívást, tegye fel kérdéseit és Önnek is segíteni fogunk egy átláthatóbb, eredményesebb céget vezetni.