Üzleti elemzés

Objektív, naprakész áttekintés a cég jelenlegi állapotáról

Ahhoz, hogy Ön cégvezetőként valós képet kapjon a vállalkozás aktuális állapotáról, célszerű egy olyan külső szakértő segítségét igénybe venni, aki kontrollerként a cég egyes területeiről bekért számok és adatok alapján el tud készíteni egy objektív üzleti elemzést. 

A kimutatásból Ön megtudja:

A cég aktuális helyzetét

Korábbi terveihez képest a vállalkozás hol tart az adott pillanatban és a meglévő rendszereket alkalmazva hová tart.

A hozzáadott értéket

Mekkora hozzáadott értéke van annak, amivel nap mint nap foglalkozik a cég, vagyis megtérülnek-e a befektetések.

A jelenlegi finanszírozás formáit

A befektetések jelenleg miből kerül finanszírozásra és vannak-e olyan lehetőségek, melyek az előrelépést segítenék.

Miért jó ez Önnek?

  • Jól működő cég esetén lehet ez egy pozitív, külső szakértő általi megerősítés, hisz vezetőként megnyugtató tudni, hogy jó irányba haladnak a vállalkozás ügyei.
  • Ha bizonytalan, akkor még inkább célszerű egy üzleti elemzés elkészítése. Általa megmutatkozhatnak a problémák, amelyet így már meg lehet oldani.
  • Lehetőségként szolgál a könyvelő munkájának ellenőrzésére is, legyen ő akár alkalmazotti státuszban, vagy szolgáltatást nyújtó könyvelőiroda.

Az elemzéshez természetesen magyarázat is tartozik. Egy személyes konzultáció keretében mondjuk el Önnek, hogy az átadott dokumentumokon mi mit jelent vagy mit jelenthet és mi lehet a háttérben. Ön megrendelőként tehát egy nem sablonos emailt kap tele számokkal, hanem egy cégéről szóló kész képet szóbeli magyarázattal.

Üzleti elemzés a gyakorlatban

Töltse le minta elemzésünket és képet kap arról, hogyan dolgozunk!

Önnek is segíthetünk?

Telefonszáma megadásával kérjen visszahívást, tegye fel kérdéseit és Önnek is segíteni fogunk egy átláthatóbb, eredményesebb céget vezetni.