Menedzsment tanácsadás

Menedzsment tanácsadás szolgáltatásunkat a jelenlegi piaci helyzet hívta életre, melynek során szintén 25 év tapasztalatát osztjuk meg ügyfeleinkkel. Munkánk folyamán gyakran tapasztaltuk, hogy a hozzánk forduló cégvezetők jelentős részének nem csupán a vállalkozás számainak értelmezése és/vagy az elvárt profit hiánya jelent kihívást, hanem magából a vezetői státuszból fakadó feladatok is nehézséget okoznak.

Vezetési problémák, melyekkel talán már Ön is találkozott:

Időhiány

Minden nap egy tűzoltás, és úgy érzi, alig halad a valóban fontos teendőivel.

Prioritási gondok

Olyan sok a sürgős teendő, hogy a fontosakra sokszor nem jut elég idő, nehezen tud priorizálni a rengeteg feladat között.

Delegálási nehézségek

Úgy érzi, a feladatok csak akkor vannak tisztességesen elvégezve, ha Ön is aktív részese a kivitelezésnek.

Személyzeti problémák

Nincs kellő számú és megfelelően képzett szakember az egyes feladatok elvégzésére, így a szakértelem hiánya veszteséget termel.

Egyértelmű stratégia hiánya

A napi döntések konkrét üzleti terv nélkül születnek, így nem egyértelmű, milyen irányba tart a cég valójában.

Rossz szokások

Az „így szoktuk” szindróma – annak ellenére sem változtat a meglévő rendszeren, hogy legbelül tudja, a jelenlegi folyamatok már elavultak.

Ezek kivétel nélkül mind pénzben mérhető veszteséget okozó jelenségek, melyek számos cégvezető mindennapjait keserítik meg, és melyekkel munkánk során nap mint nap találkozunk.

A háttérben gyakran az áll, hogy a korábban alkalmazottként dolgozó vállalkozó nehezen áll át vezetői gondolkodásra, és ügyvezetőként sem az ügyvezetői feladatokkal foglalkozik.

Egy dinamikusan növekvő vállalkozás hatékony működtetése nem megy ösztönösen! De van megoldás, vannak jól bevált gyakorlatok, amelyek tanulhatóak és bevezethetőek a vállalkozás mindennapjaiba!

Menedzsment tanácsadás szolgáltatásunkat több évtizedes, vállalati környezetben szerzett tapasztalattal hoztuk létre olyan cégvezetők számára, akikre igazak az alábbi állítások:

 • Szeretnék átlátni, hogy a cég mely területein milyen folyamatokon kell változtatniuk a profitmaximalizálás érdekében.
 • Szeretnének reális célokat kitűzni és konkrét tervezéssel el is érni azokat.
 • Munkaidejük nagy részét a nulla vagy alacsony hozzáadott értékű feladatok (pl. adatrögzítés, e-mailek kezelése, beszerzések intézése) helyett magas hozadékú tevékenységekre (pl. értékesítés, üzleti kapcsolatok kialakítása, termékfejlesztés) akarják fordítani.
 • Valós adatokra támaszkodva magabiztos döntéseket szeretnének hozni.
 • Szeretnék kollégáik erősségeit megismerni és oly módon kihasználni, hogy a cég számára leghasznosabb tevékenységet végezhessék.
 • Szeretnék, ha a vállalkozásuk a pandémia idején is megállná a helyét, és bírná a versenyt is.
 • Szeretnék, ha valamikor egy nagyvállalat élén állhatnának, vagy éppen visszavonultan élvezhetnék a befektetett idejük gyümölcsét.

  Ha úgy érzi, Önnek is segíthetünk, kérjen tőlünk egy 60 perces személyes konzultációt!

  Mi történik a konzultáció során?

  1. Egy irányított beszélgetés keretében feltérképezzük az Ön vállalkozását.
  2. Beazonosítjuk a javítandó területeket.
  3. Kialakítunk egy előzetes stratégiát, melynek lépéseit követve átláthatóbb, jövedelmezőbb és hatékonyabb lesz a vállalkozás, miközben az Ön személyes vezetői kvalitásai is fejlődnek.

  Az elemzés és a stratégiai terv írásos anyagát is tartalmazó konzultáció díja 35 ezer Ft, mely a menedzsment tanácsadási szolgáltatás igénybevétele esetén az óradíjakból automatikusan jóváírásra kerül.

  Óradíjas menedzsment tanácsadás keretében minden gyakorlati támogatást megadunk Önnek a stratégiai lépések végrehajtásában. Olyan, nagyvállalati környezetben jól működő, ám a cégére szabott javaslatokkal látjuk el, melyek által Ön napi szintű nehézségekkel küzdő vállalkozóból sikeres ügyvezetővé válhat.

  Vegye igénybe menedzsment tanácsadás szolgáltatásunkat, és:

  ✔️Végre olyan cégvezető lehet, aki nem a saját maga alkalmazottja.

  ✔️Hatékonyabban tudja ellátni ügyvezetői feladatait.

  ✔️A napi teendői olyan tevékenységekből adódhatnak össze, melyek valódi értéket teremtenek a cég számára.

  ✔️Megtudja, milyen érzés több mint húszéves kontrolleri és multinacionális vállalati tapasztalattal rendelkező szakember támogatásával döntéseket hozni.

  Mi jól tudjuk: kezdődjék bármilyen területen egy probléma, a végén minden pénzügy lesz!

  Bízza ránk magát, értünk hozzá!

  Önnek is segíthetünk?

  Telefonszáma megadásával kérjen visszahívást, tegye fel kérdéseit és Önnek is segíteni fogunk egy átláthatóbb, eredményesebb céget vezetni.