fbpx

”Azok, akik nem fektetnek be a tudásba, szembesülnek a tudatlanság költségeivel.”

– Emil Tonk

Kiszervezett kontrolleri megoldások olyan vállalkozások számára, akik szeretnék tudni, hogyan lehet nagyobb üzleti eredményük.

 

Mikor érdemes külső kontroller szolgáltatást igénybe venni?

Nem lát tisztán!

Amikor úgy érzi, nincs valódi betekintése cége egyes területeink működéséről és szeretné tudni, hol van nyereség, és hol lehetne hatékonyságot növelni.

Nem elég profitábilis!

Amikor hiába nő a termelés volumene és/vagy az alkalmazottak száma, a cég nyeresége ezt mégsem tükrözi.

Nincs kontroller munkatársa!

Ha tudja, hogy más vállalatnál kontroller munkatárs segíti a cégvezető munkáját a hatékony döntések meghozatalában, de úgy érzi, nem engedheti meg magának.

Kiszervezett Kontrolling

Több mint húsz évnyi multinacionális környezetben szerzett kontrolleri tapasztalattal azért dolgozunk, hogy az Ön vállalkozása a bevételeiből a lehető legjobb adózás előtti eredményt érje el.

Olyan felelősen gondolkodó cégvezetők számára nyújtunk döntéstámogatást, akik szeretnék, hogy üzleti terveik a legeredményesebb módon valósuljanak meg.  Épp, mint Ön.

Controlling Report

Hogyan lehetséges?

Meglévő kontrolling osztály mellé

Az Ön vállalkozásánál van saját kontrolling részleg, de a napi teendőik és terheltségük mellett képtelenek időt szánni a fejlesztések elvégzésére? Kollégáink a pénzügy és az informatika területét is segítik összehangolni, és nem csupán azt tudják megmondani, mit és hogyan szükséges elemezni, de mindehhez informatikai segítséget is nyújtanak. 

Teljes kiszervezés

Akár egy munkaerő bérmegtakarításával egy teljes szakértő csapat áll rendelkezésére + rendelkezésre állunk és szakmai, adminisztratív és IT támogatást biztosítunk + külsős kontrolleri szerződés.

Milyen előnyökkel jár, ha kiszervezi a kontrolling tevékenységet?

Fókusz az alaptevékenységre

A kontrolling tevékenységek kiszervezése lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy nagyobb hangsúlyt helyezzenek az alaptevékenységükre és az üzleti növekedésre. A külsős szolgáltatók gondoskodnak a kontrolling feladatairól, így a vállalatoknak kevesebb időt kell fordítaniuk az adminisztratív feladatokra.

Gyorsabb és hatékonyabb folyamatok

A külsős kontrolling szolgáltatók gyakran rendelkeznek hatékony folyamatokkal és technológiákkal, amelyek lehetővé teszik a feladatok gyorsabb végrehajtását és a pénzügyi adatok gyorsabb elemzését. Ez növelheti a vállalat reagálóképességét és versenyképességét.

Szakosodott eszközök és szoftverek használata

A külsős kontrolling szolgáltatók gyakran rendelkeznek speciális kontrolling szoftverekkel és eszközökkel, amelyek segíthetnek a pénzügyi adatok hatékonyabb kezelésében és elemzésében. Ezek az eszközök általában a legfrissebb technológiát alkalmazzák, és optimalizáltak a kontrolling feladatokhoz.

Költségcsökkentés

Az önálló kontrolling részleg fenntartása magas költségekkel járhat, mint például a bérek, az irodai infrastruktúra, a szoftverek és eszközök beszerzése és fenntartása. Külsős céghez fordulva a vállalatok gyakran költséghatékonyabb megoldást találhatnak, mivel a szolgáltató már rendelkezik az infrastruktúrával és az eszközökkel.

Szakértelem és tapasztalat

Külső kontrolling cégek általában rendelkeznek széleskörű tapasztalattal és szakértelemmel a pénzügyi elemzés, a költségtervezés, a pénzügyi riportálás és más kontrolling tevékenységek terén. Ez lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyan kezeljék a vállalat pénzügyi folyamatait, és segítsenek optimalizálni azokat.

Skálázhatóság

Külső kontrolling szolgáltatókkal való együttműködés lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy rugalmasan alkalmazzák a kontrolling szolgáltatásokat az üzleti igényeknek megfelelően. Így könnyebb alkalmazkodni a vállalat növekedéséhez vagy csökkenéséhez, illetve az üzleti ciklusok változásaihoz.

Hogyan dolgozunk?

Cége külsős tanácsadójaként visszajelzést adunk arról, hogy 

Iparágak,

melyekben már hozzájárulhattunk partnereink sikereihez:

epitoipar kontrolling
építőipar
elelmiszeripar kontroller
élelmiszeripar
logisztika
logisztika
Marketing kontroller
marketing
egyedi gepgyartas kontroller
egyedi gépgyártás
butorgyartas kontroller
bútorgyártás
kereskedelem kontroller
kereskedelem
allategeszsegugy
állategészségügy
rendezvenyszervezes kontroller
rendezvényszervezés
autopiar kontroller
autóipar
Szakértői csapatunk

A Control1 szakértői csapata felkészülten, naprakész tudással, számos elégedett ügyfélreferenciával a háta mögött segít az Ön vállalkozását is átláthatóbbá és eredményesebbé tenni a kontrolling módszertárát alkalmazva. 

Ismerje meg csapatunk tagjait!

dobai tamás controlling control1

Dobai Tamás

Vezető kontroller, a Control1 alapítója

Nemzetközi nagyvállalatoknál szerezte tapasztalatait, több, mint húsz év kontrolleri gyakorlat után küldetésének tekinti a megismert pénzügyi módszerek átadását az ügyfeleinek. Főként termelő vállalatok folyamatainak specialistája.

Fekete Sandor-Control1

Fekete Sándor

Kontroller

Sándor két évtizede dolgozik nemzetközi nagyvállalatok kontrollerjeként. Tapasztalatai alapján teljesen egyetért azzal az állítással, hogy a hazai KKV szektornak is nagy szüksége van a kontrollingra.

TCS Fotó - uj

Tóth Csaba

Üzleti elemző

Csaba közel egy évtizede dolgozik a szolgáltató iparban. Szakterülete az üzleti elemzés készítése, munkafolyamat tervezése és optimalizálása, valamint a döntéstámogató riportok bevezetése.

Balog-Zoltan-MBA-web

Balog Imre, MBA

Logisztikus és Kontroller

Imre három évtizednyi pénzügyi és logisztikai vezetői tapasztalattal a háta mögött segíti a Control1-nél a magyar KKV-ket

Miért a Control1?

Néhány ügyfelünk véleménye, akikkel már együtt dolgoztunk:

Referenciáink

Amiért megéri minket választani:

A leggyakoribb kérdések

A vállalkozás sikerességét közvetlenül és közvetetten befolyásoló adatokat értelmezi, feltárja a vezető számára nem egyértelmű összefüggéseket, ezzel háttértámogatást nyújtva a fontos stratégiai döntések meghozatalához. A kontroller átfogóan értelmezi a könyvelő által előállított adatokat, melyeket más fontos információkkal (pl. létszám, eladott mennyiségek stb.) összefüggésben vizsgál. Mindezen ismeretekkel felvértezve olyan támogatást képes nyújtani, mellyel a vállalkozás magasabb üzleti eredmény elérése lesz alkalmas.

A könyvelő a múlttal foglalkozik: lekönyveli a számlákat és arra figyel, hogy a cég a külső szabályoknak megfeleljen. A kontroller a vállalkozás belső működésével foglalkozik és a cégvezetés céljaira koncentrál. Elsősorban a vállalat jövőjével foglalkozik: pénzügyi előrejelzést készít és rendszeresen ellenőriz. Figyelmeztet, ha az Ön vállalkozása nem a kitűzött cél felé halad és segít a helyes vezetési irány megtalálásában. 

Kapcsolat

Telefonszáma megadásával kérjen visszahívást, tegye fel kérdéseit és Önnek is segíteni fogunk egy átláthatóbb, eredményesebb céget vezetni.