”Azok, akik nem fektetnek be a tudásba, szembesülnek a tudatlanság költségeivel.”

– Emil Tonk

Kiszervezett kontrolleri megoldások olyan vállalkozások számára, akik szeretnék tudni, hogyan lehet nagyobb üzleti eredményük.

 

Mikor javasolt kiszervezett kontrollerhez fordulnia?

Nem lát tisztán!

Amikor úgy érzi, nincs valódi betekintése cége egyes területeink működéséről és szeretné tudni, hol van nyereség, és hol lehetne hatékonyságot növelni.

Nem elég profitábilis!

Amikor hiába nő a termelés volumene és/vagy az alkalmazottak száma, a cég nyeresége ezt mégsem tükrözi.

Nincs kontroller munkatársa!

Ha tudja, hogy más vállalatnál kontroller munkatárs segíti a cégvezető munkáját a hatékony döntések meghozatalában, de úgy érzi, nem engedheti meg magának.

Kiszervezett Kontrolling

Több mint húsz évnyi multinacionális környezetben szerzett kontrolleri tapasztalattal azért dolgozunk, hogy az Ön vállalkozása a bevételeiből a lehető legjobb adózás előtti eredményt érje el.

Olyan felelősen gondolkodó cégvezetők számára nyújtunk döntéstámogatást, akik szeretnék, hogy üzleti terveik a legeredményesebb módon valósuljanak meg.  Épp, mint Ön.

Controlling Report

Menedzsment tanácsadás

Olyan cégvezetők számára kínálunk gyakorlatban is megvalósítható tanácsokat, akik úgy érzik, elvesznek a napi rutinfeladatokban, nem képesek úrrá lenni a folyamotokon és nincs idejük a valódi ügyvezetői teendőik ellátására.

Saját multinacionális környezetben szerzett tapasztalatunk révén útmutatást adunk arra, miként tud hatékonyan delegálni, hogyan tudja munkatársait megfelelően motiválni és hogyan tud a munkával töltött idejében tényleges hasznot termelni vállalkozása számára.

Hogyan dolgozunk?

Cége külsős tanácsadójaként visszajelzést adunk arról, hogy 

Egyszeri üzleti elemzés

Főkönyvi adatok áttekintése, céges folyamatok megismerése, elemzés készítése.

Menedzsment tanácsadás

A 60 perces konzultációt követően Ön kap egy megoldási javaslatokat is tartalmazó stratégiai tervet a javítandó területekről. Az ezt követő tanácsadás során gyakorlati segítséget nyújtunk a megvalósításban.

Külsős kontrolleri szerződés

Minden hónapban részletes, a mindenkori jelen helyzetet, az elért és a jövőben várható eredményeket tartalmazó pénzügyi elemzést készítünk az Ön cégéről. Rendszeres havi fix és eseti konzultációk keretében beszámolunk a stratégiai célok megvalósulásáról és a terveket hónapról hónapra felülvizsgáljuk. Tesszük mindezt közérthető módon, titoktartási kötelezettséggel.

Iparágak,

melyekben már hozzájárulhattunk partnereink sikereihez:

epitoipar kontrolling
építőipar
elelmiszeripar kontroller
élelmiszeripar
Marketing kontroller
marketing
egyedi gepgyartas kontroller
egyedi gépgyártás
butorgyartas kontroller
bútorgyártás
kereskedelem kontroller
kereskedelem
rendezvenyszervezes kontroller
rendezvényszervezés
autopiar kontroller
autóipar
Szakértői csapatunk

A Control1 szakértői csapata felkészülten, naprakész tudással, számos elégedett ügyfélreferenciával a háta mögött segít az Ön vállalkozását is átláthatóbbá és eredményesebbé tenni a kontrolling módszertárát alkalmazva. 

Ismerje meg csapatunk tagjait!

dobai tamás controlling control1

Dobai Tamás

Vezető kontroller, a Control1 alapítója

Nemzetközi nagyvállalatoknál szerezte tapasztalatait, több, mint húsz év kontrolleri gyakorlat után küldetésének tekinti a megismert pénzügyi módszerek átadását az ügyfeleinek. Főként termelő vállalatok folyamatainak specialistája.

Fekete Sandor-Control1

Fekete Sándor

Kontroller

Sándor két évtizede dolgozik nemzetközi nagyvállalatok kontrollerjeként. Tapasztalatai alapján teljesen egyetért azzal az állítással, hogy a hazai KKV szektornak is nagy szüksége van a kontrollingra.

control1-controlling-ugyviteli tanacsadas

Tóth Csaba

Üzleti elemző

Csaba közel egy évtizede dolgozik a szolgáltató iparban. Szakterülete az üzleti elemzés készítése, munkafolyamat tervezése és optimalizálása, valamint a döntéstámogató riportok bevezetése.

Balog-Zoltan-MBA-web

Balog Imre, MBA

Logisztikus és Kontroller

Imre három évtizednyi pénzügyi és logisztikai vezetői tapasztalattal a háta mögött segíti a Control1-nél a magyar KKV-ket

Miért a Control1?

Néhány ügyfelünk véleménye, akikkel már együtt dolgoztunk:

Referenciáink

Amiért megéri minket választani:

A leggyakoribb kérdések

A vállalkozás sikerességét közvetlenül és közvetetten befolyásoló adatokat értelmezi, feltárja a vezető számára nem egyértelmű összefüggéseket, ezzel háttértámogatást nyújtva a fontos stratégiai döntések meghozatalához. A kontroller átfogóan értelmezi a könyvelő által előállított adatokat, melyeket más fontos információkkal (pl. létszám, eladott mennyiségek stb.) összefüggésben vizsgál. Mindezen ismeretekkel felvértezve olyan támogatást képes nyújtani, mellyel a vállalkozás magasabb üzleti eredmény elérése lesz alkalmas.

A könyvelő a múlttal foglalkozik: lekönyveli a számlákat és arra figyel, hogy a cég a külső szabályoknak megfeleljen. A kontroller a vállalkozás belső működésével foglalkozik és a cégvezetés céljaira koncentrál. Elsősorban a vállalat jövőjével foglalkozik: pénzügyi előrejelzést készít és rendszeresen ellenőriz. Figyelmeztet, ha az Ön vállalkozása nem a kitűzött cél felé halad és segít a helyes vezetési irány megtalálásában. 

Kapcsolat

Telefonszáma megadásával kérjen visszahívást, tegye fel kérdéseit és Önnek is segíteni fogunk egy átláthatóbb, eredményesebb céget vezetni.