fbpx

Referenciáim, Rólam mondták – Amire büszke vagyok

A kontrolling jelentése: a vállalkozásod számai segítségével és azokból kiindulva tervezzük meg a fejlődésed útját. Neked csak azt kell tudnod mi is a célod, a kontrolling pedig megmutatja a hogyant!

Több, mint 20 éve vagyok kontroller. Ez alatt az idő alatt számos fontos és sikeres projektben volt szerencsém részt venni. Főleg gyárakban és termelő üzemekben feleltem a pénzügyek sikeres menedzseléséért. A világ nyugati felében megtanultam, hogyan kell sikerre vinni pénzügyileg nagy projekteket. A multis világ mellett most itthon is szeretném megmutatni mire vagyok képes.

Most pedig következzenek a referenciáim, amikre büszke vagyok! (Ezek az ajánlások nyilvánosan elérhetőek a LinkedIn profilomon is)

Ronan Chatreaux: vezető a Michelin-nél, Franciaország:

Tamas has all the background and have demonstrated ability to show you an overview of the subject and even proposed you action plans. Tamas knows very well what are the requirements of automotive JIT industry. He is very kind and professional.

Tamás rendelkezik minden szükséges háttérrel és bizonyította, hogy átlátja az adott helyzetet, sőt annak kezelésére javaslatokat is ad ! Tamás nagyon jól ismeri az autóipart. Profi és nagyon kedves.

Pascal Hermans: gyárvezető, Belgium

During his time in Genk, Tamas was very result oriented and supported the plant finance department by sharing his experience and giving us support.

Amíg nálunk volt Genkben, Tamás nagyon eredmény-orientált volt és a gyár pénzügyi osztályát támogatta azzal, hogy megosztotta velünk a tapasztalatát és támogatott minket.

Ken McDonald: az iScot magazin alapítója és igazgatója, Skócia / az ajánlás írásakor a Flextronics egyik értékesítési vezetője:

I had the privilege to work with Tamas on some major contracts in our Sarvar facility. Tamas was always the consummate professional, managing the financial aspects with the utmost efficiency and dedication resulting in our team meeting our financial metrics on a regular basis. he is a gentleman, a delight to work with and an exceptionally hard worker.

Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy a sárvári gyárunkban néhány jelentős szerződésen (vevőn, ügyön, stb) kellett dolgoznom Tamással, aki mindig maximális hatékonysággal managelte a pénzügyeket, és mindig el is értük a kitűzött pénzügyi célokat. Tamás egy úriember, élvezet vele dolgozni és egy kivételesen keményen dolgozó szakember.

Efraín Arteaga: elnök, Noverek, Mexikó

I had the honor to work very closely with Tamas ; he demonstrated he is very knowledgeable in the financial field, he was part of the successful introduction of one of the largest accounts for the consumer digital division; his leadership and ethic were key contributors to such success.

Kitüntetés volt számomra Tamással dolgozni: bizonyítottan kisujjában van a pénzügy, így ő is részese volt a Consumer Digital üzletág egy rendkívül nagy programjának sikeres elindításának. Tamás vezetői képességei és hozzáállása kulcsfontosságú volt ehhez a sikerhez.

Günther Steger: Üzletfejlesztési Alelnök, Flextronics, Németország

Tamas has been working as finance controller very structured and focused. Has good understanding on business processes and how they are linked to the results and potential improvements. Wel lorganized and flexible and good to work with.

Tamás rendkívül strukturált és fókuszált pénzügyi kontrollerként ismertem meg. Jól átlátja az üzleti folyamatokat és azt, hogy azok miként vezetnek eredményekre. Tamás jól szervezett, rugalmas és olyan személy, akivel jó együtt dolgozni.

Ludmán Antal: Értékesítési- és Projektvezető, Warema, Magyarország

Tamas is a highly focused, very knowledgeable & dedicated finance professional, a real expert in the Receivables process. During our common job Tamas has demonstrated excellent project management and interpersonal skills. His contribution to align the site AR process standardization is highly appreciated by team members. He’s very customer focused, commercially thinking teamplayer, with extensive project management skills and a positive and proactive approach to his finance work.

Tamás egy nagyon jól fókuszált és elkötelezett pénzügyi szakember, a követelések kezelésének igazi szakértője. Közös munkánk során Tamás kitűnő projektvezetési- és együttműködési képességeiről tett tanúbizonyságot. Hozzájárulását a vevőkövetelés-kezelés folyamathoz a gyár egész vezető csapata nagyra értékelte. Tamás erősen vevő-fókuszú, üzletben gondolkodó csapatjátékos, kiterjedt projektmanagement képességekkel és pozitív és proaktív hozzáállással.

Klas Lindberg: Európa és Ázsiáért felelős Beszerzési Igazgató, Hexpol, Belgium

Tamas is a detail-oriented manager who watches the balance shee tlike a hawk without losing sight of the strategic objective. Good increating solid communication paths. Great colleague!

Tamás a részleteket figyelő manager, aki nem veszi le a szemét a pénzügyi riportokról (Mérlegről), ugyanakkor nem tévesztve szem elől a stratégiai célokat. Jól építi ki a kommunikációját, nagyszerű kolléga !

Körtvélyesi Géza: Pénzügyi Igazgató, ügyvezető, Kirchhoff, Magyarország

Tamás is an excellent professional, great colleague with pro-active cooperation and communication skills who has proven great leadership in rebuilding a weak organization to high class. I’m glad to have worked with him on issues like SOX, audits, tax issues.

Tamás nagyszerű szakember és kolléga, aki proaktív az együttműködésben és kommunikációban. Nagyszerűen megmutatta, hogyan kell egy gyenge szervezetet magas színvonalúra emelni. Örülök, hogy együtt dolgozhattunk olyan témákon mint SOX, auditok és adó-ügyek.

Kapcsolat

Telefonszáma megadásával kérjen visszahívást, tegye fel kérdéseit és Önnek is segíteni fogunk egy átláthatóbb, eredményesebb céget vezetni.