Nyomába eredünk a veszteséges termékednek!

Ha egy termék csak kiadással jár, azonnal meg kell szüntetni a kiesés okát, és profi csapattal változtatni a stratégián.

Úgy látod, hogy valamiért nem hozza a várt jövedelmet egy adott terméked? Pénzügyesként a legegyszerűbb tanácsunk, hogy ha nem nyereséges az áru, alakítsd át, vagy szüntesd meg, és vond ki a piacról.

Persze előfordulhat, hogy hosszú távon kezd pénzt hozni egy terméked, vagy éppen egy veszteséges terméked más hosszútávú, stratégiailag fontos cél eléréséhez kell. Ezt neked kell eldönteni, hogy megéri-e. 

Ehhez viszont szükséged van egy profi csapatra, mert egymagad nem fogod tudni felmérni, hogy később vajon mennyi pénzt keresel a most még veszteséges portékádon.

Az értékesítést, a marketinget, a gyártást és a kontrollingot is be kell vonni ebbe a nyomozásba. Előbbi három az eladásról gondoskodik, a kontrolling megméri, hogy a termék mennyi hasznot hozott adott időszakban, a vezető (te) pedig döntést hoz. 

A tanácsadás folyamatos ügyfeleinkkel, és most te is kipróbálhatod, milyen, amikor egy kontroller veszi szárnyai alá a cégedet. Igényeld most 35.000 Ft értékű ajándék🎁  konzultációdat !