fbpx

Minden hónapban egy hétvégényi szabadidőt teremtettem egy családanyának!

Nem a moziban látott szuperhős módjára állítottam meg az időt, vagy egy ókori görög isten erejével rendelkezem - bár jó volna. Ehelyett éveket fektettem magamba, és abba a tudásba, amivel összefüggéseket tudok levonni a cég gazdasági adataiból.

Olyan ez, mint a pointillista festészet, az egyes pöttyök végül egy nagy festményt rajzolnak ki.

De vegyük alanyunkat, jelen esetben Máriát, az ügyfelemet. Mária végtelennek tűnő éjszakákat töltött el számhalmazokba burkolózva, egy átdolgozott hét után, a pihenőidő helyett – hétvégén.

Átnézte a gazdasági jelentéseket. Ez dicséretes, de nem hatékony. Miután megkért, hogy én végezzem el ezt a munkát, módszereimnek köszönhetően az adatfeldolgozás sebessége sokkal gyorsabb lett. Azt is mondhatom, 3,5 teljes hetet kapott egy évben, amit a családjával tölthet.
Dobai Tamás
Vezető kontroller

Ha nyugalomra vágysz, és arra, hogy tulajdonosként élvezd az előnyeit a vállalkozásodnak, akkor ezen a téren is lehet segítséget kérni.

Nem te írod a társasági szerződésed, nem te készíted el a könyvelésed, és nem te viszed el a levélküldeményeidet a címzettednek. Ezek nem a te dolgaid. Te döntéshozó vagy, akinek pontos információkra és összefüggésekre van szüksége. Ilyenkor kerülök én a képbe, ilyenkor kell igazán egy kontroller.

Kapcsolat

Telefonszáma megadásával kérjen visszahívást, tegye fel kérdéseit és Önnek is segíteni fogunk egy átláthatóbb, eredményesebb céget vezetni.