Mi a céged jövője? Nyugi, csak semmi hókusz-pókusz!

Mit tesz egy kontroller, ha megkéred, hogy jósolja meg a céged jövőjét? Nem, nem kap elő egy kristálygömböt, amiből egy perc alatt megmondja még a nyerő lottószámokat is.

Helyette meginterjúvol, hogy idáig mik a tapasztalataid, hogyan alakulnak a céges számok, mik a kitűzött célok, és hányat sikerült idáig kipipálni.

Ez csak a jéghegy csúcsa, de mindig ez a kiindulópont. Ezután a piacot vesszük górcső alá, hogy lássuk, milyen a tendencia, és ügyfelünk terméke mennyire versenyképes. 

Ezután, látva a cég működését,  rátalálunk az árulkodó jelekre, amiket komolyan kell venni. 

Vegyünk egy példát!

Dinamikusan növekvő cégek könnyen eshetnek abba a hibába, hogy a megnövekedett tennivaló miatt gyorsan felvesznek hiányos szaktudású embereket. Velük felhígul a munkakörnyezet, a valódi szakértők távoznak, a mutatók emelkedése megáll és ezt a kontroller már látni fogja

Persze az igazi veszélyfaktort az jelenti, hogy sokszor csak hónapok múlva kezdenek romlani az eredmények, amikor már eső után köpönyeg jelleggel kapkodnak a cégvezetők, mert nem figyeltek oda az árulkodó jelekre, vagy nem is látták azokat.

Ha eleget csalódtál a jósnődben, lehetőséged van, hogy egy kontrollernek tehesd fel a kérdéseidet. Igényeld 35.000 Ft értékű ajándék 🎁 konzultációdat itt.