Ki vagyok? Mivel foglalkozik a Control1?

Dobai Tamás vagyok, kontroller, interim menedzser, a te gazdasági őrangyalod.1993-ban kezdtem el vállalkozások könyvvitelével foglalkozni. Kezdetben könyvelőként, de hamar rájöttem, az én utam más. Többet akartam, de főleg egy magasabb szintről akartam látni a vállalkozások működését.

20 évet töltöttem el multiknál, ahol a legfejlettebb kontrolling technikákat sajátítottam el. A multinacionális cégeknél végzett munkának viszont megvannak a maga korlátai. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy a tudásom legjavával fogom szolgálni a magyar vállalkozókat, például téged, aki ezt a cikket olvasod.

Az elmúlt 20 évet gyárak, ipari cégek, nemzetközi vállalkozások folyamatainak elemzésével, optimalizálásával, eredményesebbé tételével, és ezáltal profitábilissá tételével töltöttem.

Azért lettem a KKV szektor kontrolling tanácsadója, mert úgy gondolom a legtöbb vállalkozásban több van, mint amit kihoznak belőle. A legtöbb cégnél a stratégiai tervezés nem létezik, de ha van is terv, egy képzett külső szemlélő mindig talál új lehetőségeket.

Imádom a munkámat, te pedig minden bizonnyal kíváncsi vagy milyen körülmények között tudunk majd együtt dolgozni.

Ne várjunk tovább, foglald le az ingyenes, 35.000 Ft értékű szakértői konzultációd!