fbpx

Ki vagyok? Mivel foglalkozik a Control1?

Dobai Tamás vagyok, kontroller, interim menedzser, a te gazdasági őrangyalod.1993-ban kezdtem el vállalkozások könyvvitelével foglalkozni. Kezdetben könyvelőként, de hamar rájöttem, az én utam más. Többet akartam, de főleg egy magasabb szintről akartam látni a vállalkozások működését.

20 évet töltöttem el multiknál, ahol a legfejlettebb kontrolling technikákat sajátítottam el. A multinacionális cégeknél végzett munkának viszont megvannak a maga korlátai. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy a tudásom legjavával fogom szolgálni a magyar vállalkozókat, például téged, aki ezt a cikket olvasod.

Az elmúlt 20 évet gyárak, ipari cégek, nemzetközi vállalkozások folyamatainak elemzésével, optimalizálásával, eredményesebbé tételével, és ezáltal profitábilissá tételével töltöttem.

Azért lettem a KKV szektor kontrolling tanácsadója, mert úgy gondolom a legtöbb vállalkozásban több van, mint amit kihoznak belőle. A legtöbb cégnél a stratégiai tervezés nem létezik, de ha van is terv, egy képzett külső szemlélő mindig talál új lehetőségeket.

Imádom a munkámat, te pedig minden bizonnyal kíváncsi vagy milyen körülmények között tudunk majd együtt dolgozni.

Ne várjunk tovább, foglald le az ingyenes, 35.000 Ft értékű szakértői konzultációd!

Kapcsolat

Telefonszáma megadásával kérjen visszahívást, tegye fel kérdéseit és Önnek is segíteni fogunk egy átláthatóbb, eredményesebb céget vezetni.