A wow-élmény, amire minden cégvezető vágyik

Az SAP a világ vezető integrált vállalatirányítási rendszere, ami egy adott cég minden vállalati folyamatát lefedi. Az SAP megoldásait több mint 120 országban, hozzávetőleg 32 000 vállalat használja - kis- és nagyvállalatok egyaránt.

Az SAP AG jelenleg a világ negyedik legnagyobb szoftvercége. Minden céges információt letisztultan lát, összekapcsol, ennek segítségével előrejelzést tud adni. 

Látni fogod a könyvelést, azt, hogy milyen anyagokból áll a terméked, mekkora a ráfordított költség, és mi a te előállítási modelled. Figyelheted, hogy adott munkafolyamat mennyi időt vesz igénybe, így lézerpontosan láthatod, ha önköltség alá- vagy fölé árazott egy-egy terméked. 

Legyen a céged termelő, kereskedő vagy szolgáltató szektorban, 100 %-ban a profilodhoz igazítható az SAP. Nincs két egyforma rendszer, hiszen a cég saját igényeihez és projektjeihez igazodik.

Ennek a bevezetése egy nagyvállalatnál körülbelül egy évbe telik, szóval nem egy pendrive-ról telepíthető szoftverről beszélhetünk. Az SAP a vállalatirányítási rendszerek Rolls Royce-a, de inkább Lamborghinije. 

Az SAP felforgat minden követ a céged körül, és automatikusan felteszi neked a kérdéseket, és segít irányba tenni a cégedet. 

Már a bevezetés során hallani az örömmel vegyült döbbent visszajelzéseket: “Hát mi sosem néztük idáig, hogy mennyire hatékonyak a gépeink! Kiderült, hogy az egyik csak 30 százalékban teljesít!” Ezek azok a  “wow-élmények”, amire minden cégvezető vágyik.

Ha úgy érzed, pont erre van szükséged, kérd 35.000 Ft értékű ajándék 🎁 konzultációdat, és máris segítünk.