fbpx

A “jól van az úgy” hozzáállásról röviden

Végzetes hiba lehet, ha a szokások rabja vagy az üzleti életben.

Lépést kell tartanod a gyorsuló fejlődéssel, és nyitni az olyan döntéstámogató eszközök felé, mint a kontrolling, ami versenyelőnyt biztosít neked. 

Már nagyapád is a könyvelődtől kért tanácsot? Érthető a bizalom, de azóta eltelt pár év, és a könyvelődnek nem feladata, hogy rálásson a vállalkozásod működésének konkrét részleteire. 

A buszsofőrtől sem kérdezed meg, hogy miért fáj a gyomrod. Ha szerencséd van, felállítja a diagnózist, de az üzleti életben semmit ne bízz a véletlenre! 

A “jól van az úgy” habitus jellemző az olyan cégekre, ahol találomra fejlesztgetnek, és a tudatosság alig érhető tetten a vállalati menedzsmentben. Ha nem veszed fel a versenytempót, a konkurencia lehagy, és a vevőid is alaposan megcsappanhatnak.

Itt az ideje tisztán látnod, és élvezni a kontrolling előnyeit. Engedd meg, hogy megajándékozzalak egy 35.000 Ft értékű ajándék 🎁 konzultációval. Már csak le kell foglalnod az időpontot! Ott találkozunk!

Kapcsolat

Telefonszáma megadásával kérjen visszahívást, tegye fel kérdéseit és Önnek is segíteni fogunk egy átláthatóbb, eredményesebb céget vezetni.