fbpx

3 pénzügyi tanács 2020-ra

Alapozd meg a céged ez évi növekedését: ehhez adunk neked egy három tanácsból álló pénzügyi mankót.

1, Kövesd a vásárlóid igényeit!

Ha jelentős bevétel növekedést terveztél erre az évre, együtt kell rezonálnod a piaccal. Vedd észre, hol rozsdásodtak be akár az eladási technikáid, akár a kínálatod, és a cég mely területén kell megolajozni a csavarokat. Legyen kész stratégiád hosszú távra, de folyamatosan figyeld, hogy alakul a piac, mik az aktuális trendek.

2, Hagyj fel azzal, hogy csak az általad bevált módszereket követed.

Ha csak nem egy lakatlan szigeten élsz, bizonyára számos helyről hallod, hogy közeleg a válság, ami lehet, hogy már idén éreztetni fogja hatásait. Éppen ezért fontos, hogy vállalati döntéshozóként ne légy a szokások rabja, és mobilis legyél a céged menedzsmentjében. Tehát légy kész nyitni az új megoldások felé! 

3, Analizáld a termékeid teljesítményét!

Húsba vágó élmény, amikor szembesülsz azzal, hogy egy áru nem hozza a várható profitot, vagy zuhan a vásárlói aktivitás. Nézd meg, hogy tudod-e formálni az árut úgy, hogy ismét kelendő legyen. Ilyenkor akár egy új marketingterv, egy rendhagyó csomagolás, vagy újraárazás is segíthet. Rosszabb esetben ki kell vonni a terméket a forgalomból – bár még ez is jobb, mint lélegeztető gépen tartani az üzletet.

Kapcsolat

Telefonszáma megadásával kérjen visszahívást, tegye fel kérdéseit és Önnek is segíteni fogunk egy átláthatóbb, eredményesebb céget vezetni.