15 perces tanácsadás egy kontrollerrel: mit várhatsz tőle?

A kontrolling jelentése: a vállalkozásod számai segítségével és azokból kiindulva tervezzük meg a fejlődésed útját. Neked csak azt kell tudnod mi is a célod, a kontrolling pedig megmutatja a hogyant!

Mikor érdemes 30 percet beszélnünk?

Sokan azt gondolják, hogy a vállalkozásuknak még nincs szüksége kontroller bevonására. Én azt gondolom, hogy ha jellemző rád valamelyik tünet, akkor mindenképpen beszéljünk.

Elérted a százmilliós árbevételt, folyamatosan fejlődik a céged, de valahogy eltűnt vagy csökken a profitod
Úgy érzed, valahol elszivárog a pénz a vállalkozásodból, de nem tudod hol
Te sem tudod mi történik a cégedben, ezért szükség lenne egy külső szakértőre, aki pontos képet tud adni neked.

Mit kapsz a 30 perc alatt?

Tapasztalataimnak köszönhetően a legtöbb problémát hamar átlátom és megoldási javaslatokat tudok adni a megoldásukra vonatkozóan.

Egy szakértői interjú keretében, strukturált kérdéscsokor segítségével felmérjük hova igyekszik, és hol tart most a vállalkozásod.

Ha kitöltöd a kvízt, amit itt találsz, kapok egy általános képet a vállalkozásról, ami sokat segít egy vázlatos megoldási javaslat kidolgozásában a konzultáció végére. Ha megvannak a szükséges adatok, készítünk egy gyors pénzügyi analízist is, aminek segítségével pontosabb képet kapunk arról, hogy mi is lenne a kontrolling feladata a cégedben.

Van 30 másodperced? Töltsd ki a kvízemet, hogy jogosult legyél egy 30 perces ajándék konzultációra! Tapasztald meg a kontrolling előnyeit és láss tisztán a pénzügyeidben!